יישון: שישה עשר חודשים בחביות עץ אלון צרפתי, חדשות ומשומשות, במרתף היקב.
ייצור היין: הענבים נבצרו בבציר ידני. לאחר הפרדת השדרות ומעיכה עדינה הועברו לתסיסה בעזרת השמר הטבעי, והשרייה במיכלים סגורים ופתוחים.
בתום ההתישנות וללא סינון היין מולא בבקבוקים.
רשמי טעימות: בעל צבע סגול עז. ריחו ארומטי ומורכב. ארומה קלאסית של פירות אדומים. בעל גוף מלא ומאוזן היטב, חריפות רעננה עם חומציות טובה וטאנין מעוגל היטב. סיומת ארוכה, מלאת חיים ואלגנטית.
לשתייה: 8-2 שנים מהבציר.